Felnőtt csapat Labdarúgás

Mindegy, hogy gólzáporral vagy egy öngóllal …

Vasárnap, a bajnokság huszonkettedik fordulójának mérkőzésén csapatunk hazai környezetben fogadja a Füzesgyarmat együttesét.

Vendégünk az elmúlt évek jó szereplése után – kétszer a negyedik, egyszer a második helyen végzett a gárda – jelenleg csupán a középmezőnyben tanyázik. Mindezt elsősorban rengeteg döntetlenének köszönheti, hiszen meccseinek majd a felén – összesen kilenc alkalommal – megosztozott aktuális ellenfelével a pontokon, a hat, hat győzelem és vereség pedig ötven százalékos teljesítményt mutat. A rendkívül szoros eredmények viszont azt is bizonyítják, hogy egyetlen csapat sem mehet biztosra a Békés megyeiek ellen, akik bárhol, bárki ellen képesek a pont, pontok szerzésére.

Márpedig nekünk égetően szükségünk van a győzelemre, hiszen mindössze négy ponttal előzzük meg a jelenleg legjobb kieső helyen tanyázó tállyaiakat. Mindegy, hogy gólzáporral vagy egy icipici öngóllal nyerünk, de itthon kell tartani a három pontot. Az biztos, a vendégek szakvezetője, Szabados Tamás nem számíthat a múlt hétvégén kisárgult, ötgólos Borbély Zsomborra.

Ősszel Tajti Bence lehúzta a rolót Füzesgyarmaton, s 0-0-ra végzett csapatunk.

A találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author