Felnőtt csapat Labdarúgás

Megyei rangadóval zárjuk az évet

A hét végén befejeződik a harmadosztályú bajnokság a 2022-es esztendőre. A csapatok vasárnap már a tavaszi első forduló találkozóin lépnek pályára. Együttesünk a megyei rivális, ám az egész őszi szezont “albérletben” töltő Karcag vendége lesz Balmazújvárosban.

Ugyan a bajnokság július 31-i, eső áztatta nyitányán, hazai pályán, remek hajránknak köszönhetően 3-1-re legyőztük az újoncot, azóta sok víz lefolyt a Tiszán. A Karcag nyáron átalakított, megerősített kerete szép lassan összeállt, s Igor Bogdanovics irányításával a negyedik helyen zárta a bajnokság első felvonását.

  • Úgy érzem, bármilyen fogcsikorgatva is nyertünk legutóbb a Sényő ellen, azért szép lassan kiegyenesedtünk az elmúlt fordulókban. Elismerve, hogy a Karcag a meccs esélyese, de nem feltartott kézzel lépünk pályára a hétvégén. Az elmúlt négy meccsen ugyanannyi pontot szereztünk, mint vasárnapi vendéglátónk, így talán jogosan reménykedünk – vélekedett a vasárnapi esélyekről Dorcsák Zoltán. – Tóth Dani letöltötte büntetését, így eltiltottunk nincs, újabb sérültünk nincs, azaz hasonló kerettel utazunk Balmazújvárosba, mint ami a legutóbbi találkozón rendelkezésünkre állt. Azért azt látni kell, ez a Karcag már nem ugyanaz a csapat, mint volt a nyáron. A szezon elején csak a kerete volt erős, mára Igor Bogdanovics a csapatot is azzá gyúrta. Negyedik helye önmagáért beszél. Masszív, stabil együttesé nőtte ki magát, mely különösen hazai pályán veszélyes. Kilenc meccséből hetet megnyert, s csak egyet, még szeptember elején a DEAC ellenit veszítette el.

A vasárnap 11 órakor kezdődő találkozót Újhelyi Tamás vezeti, segítői Punyi Gyula és Skover Péter lesznek.

About Author