Felnőtt csapat Labdarúgás

Megyei rangadón, Jászberényben

A bajnokság hétvégi, harminckettedik fordulójában Jászberényben lép pályára csapatunk.

  • Bár utolsó két meccsünket, a Hidasnémeti, illetve a Putnok ellen elveszítettük, a tavaszi összkép azért nem rossz – vélekedett a megyei rangadó előtt vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Tizenegy meccsből négyet megnyertünk, kettőn döntetlenre végeztünk, azaz közel ötven százalékos teljesítményt nyújtottunk. Akadt bravúros győzelmünk, például Diósgyőrben, és akadt meglepő vereségünk, például Hidasnémetiben. A legutóbbi, Putnok elleni “zakóban” nem is az fájt, hogy pont nélkül maradtunk, hanem a 0-4-es különbség. A látottak alapján nem volt ekkora különbség a csapatok között.

Mire számíthatunk Jászberényben?

  • A héten igyekeztünk túl lépni a vasárnapi vereségen. Átbeszéltük a meccset, szerdán pedig külön csapatépítő programot és közös kaját is szerveztünk. Bízom benne, hogy mindennek meglesz a jótékony hatása vasárnap. Az elmúlt meccseken hiányzó Szabó Viktor elkezdett mocorogni, talán a megyei rangadón már ő is pályára léphet. Tisztában vagyunk vele, hogy a Berény nincs jó passzban, még nem nyert tavasszal. Nem szeretnénk, ha éppen ellenünk szakadna meg sorozata.

A Jászberényben, vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót Horváth Máté vezeti, segítői Szabó Ferenc és Kövér Tamás lesznek.

About Author