Felnőtt csapat Labdarúgás

Megyei rangadó előtt …

Vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik a harmadosztályú bajnokság. Csapatunk idegenben, Törökszentmiklóson lép pályára vasárnap délután.

Megyei rangadó vár Dorcsák Zoltán vezetőedző fiaira a hétvégén. Az újonc Törökszentmiklós vendégeként próbálják meg begyűjteni a három pontot. Ugyan a statisztika minden adata mellettünk szól, hiszen ötször annyi gólt szereztünk, sokkal kevesebbet kaptunk, ráadásul házigazdánk eddig mind a kilenc bajnokiját elveszítette, ám már annyiszor bebizonyosodott, egy megyei rangadón soha nem létezik papírforma.

És éppen emiatt kell nagyon, nagyon komolyan vennünk az összecsapást. Az egykori remek játékosból lett edző, Török László dirigálta újoncnál, ha pontokban még nem is, de érezhető a fejlődés. A kezdeti nagyon sima három, négy gólos vereségek után egyre masszívabbá vált a gárda, s legutóbb Békéscsabán vagy éppen két hete Hajdúszoboszlón már csupán 1-0-ás vereséget szenvedett.

Lakatos Kirill személyében egy régi ismerősünk is erősíti a TFC-t, a fiatal védő az elmúlt szezonban 24 meccsen lépett pályára színeinkben.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 15 órakor kezdődik Törökszentmiklóson.

About Author