Klub Labdarúgás

Megszorongattuk a bajnokesélyest

Utolsó idegenbeli mérkőzését vívta csapatunk a Borsod-Abaúj-Zemplém Megyei Labdarúgó Igazgatóság által szervezett, csökkentett méretű pályán zajló női bajnokságban.

Kurityán-Tiszafüredi VSE 4-1 (2-1)
Kurityán, vezette: Mező Imre
TVSE: Juhászné – Szőke, Szincsák, Czinege, Zimányné, Gyulainé. Csere: Hidvégi, Gacsal, Csatóné. Edző: Bóza László.
Gólszerző: Hegedűs 2, Balla-Zsarnai 2, ill. Hidvégi

Csapatunk tisztességgel helyt állt a bajnoki címért menő Kurityán együttese ellen. A találkozó elején kaptunk egy balszerencsés gólt, melyet nem sokkal később Hidvégi Lili remek megmozdulásával kiegyenlítettünk. A hazai csapat azonban a szünet előtt még egyszer betalált, így hátránnyal mentünk pihenőre. A második félidőben sokkal jobban nekünk jött a hazai gárda, de így is akadtak szép ellentámadásaink, s csak a hajrában sikerült vendéglátónknak lezárni a meccset.

  • Nagyon büszke vagyok csapatomra, hogy meg tudta nehezíteni a bajnoki cím egyik várományosának a dolgát. Elértük, hogy számolni kell velünk az ellenfeleknek, nem adjuk könnyen magunkat. Ez a CSAPAT tényleg nagyon egybe van, a lányok küzdenek és kiállnak egymásért. Le a kalappal előttük. Nagyon úgy néz ki, hogy a 6.helyen zárjuk a bajnokságot, ami azt figyelembe véve, hogy az első szezonunk volt a bajnokságban, fantasztikus eredmény.

A bajnokság utolsó fordulójában, május 28-án 11 órakor az Alsózsolca együttesét fogadja csapatunk

About Author