Felnőtt csapat Labdarúgás

Megszorítottuk NB I-es ellenfelünket

Mint köztudott, csapatunk csütörtökön délután, óriásit küzdve 2-1-es vereséget szenvedett az NB I-es Zalaegerszeg együttesével szemben és ezzel nem jutott a MOL Magyar Kupa legjobb 16 gárdája közé.

Szégyenkezésre azonban semmi okunk, hiszen még vezettünk is Szabó Tamás szépségdíjas fejesgóljával, s mindvégig partiban voltunk élvonalbeli ellenfelünkkel.

  • Úgy érzem többet kaptam a csapattól, mint amire józan számítások alapján számíthattam – dicsérte játékosait a lefújás után vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Mi nem kimondottan erre a kupameccsre készültünk, nekünk a két és fél hét múlva kezdődő tavaszi bajnoki rajtra kell igazán formában lendülnünk. Füves pályát is csak fotóról láttunk még az idén, ráadásul különböző okok miatt egyetlen egészséges mezőnyjátékos cserénk volt, így azt hiszem büszkék lehetünk arra, hogy megszorongattuk NB I-es vendégünket.

Csapatunk különösen az első félidőben lepte meg a Zetét, egy pillanatig sem állt be bekkelni, amint lehetősége nyílt rá, azonnal megpróbált veszélyt teremteni a vendégek kapuja előtt. Barzsó remekül fogta össze az együttest, Fehér Zsolt mellett nem élt meg a korosztályos válogatott Koszta Márk, Csiki pedig olyan határozottan állta útját a kék-fehér próbálkozásoknak, mintha minden hétvégén hasonló kaliberű játékosokkal nézne farkasszemet. Kapusaink, Ladányi Patrik és Fülöp Gergő a csúszós talaj ellenére is rendkívül magabiztosan védett, az egy, egy kapott gólról nem tehetnek.

  • Az élet nem áll meg, csütörtökön és pénteken este edzés, majd szombaton délelőtt újabb felkészülési meccs vár a srácokra – tudtuk meg Dorcsák Zoltántól.

A hét végén az NB III-as DVSC II együttesét fogadja csapatunk a műfüves pályán.

About Author