Felnőtt csapat Labdarúgás

Megnyert meccsen vertük meg magunkat

A bajnokság hétvégi, kilencedik fordulójában csapatunk hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Sényő együttese ellen.

  • Szerintem nem volt ember a lelátón, aki a 80. percben fogadni mert volna arra, hogy elveszítjük a mérkőzést – elevenítette fel a vasárnapi összecsapást vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Vezettünk, ziccereink voltak, ellenfelünk pedig nem tudott egyetlen komoly helyzetet sem kialakítani a kapunk előtt. Aztán kaptunk egy olyan gólt, ahol elcsúszott a védőnk, ketten blokkolni akartak a lövő játékos előtt, ezzel eltakarták a kilátást kapusunk elől, aki aztán nem is ért le a bal sarokhoz. Az egyenlítő gól után azonnal megint megszerezhettük volna a vezetést, ám nem fejeltük be a ziccert. Az utolsó percben pedig a játékvezető befújt egy olyan tizenegyest, melyen még a sényőiek is mosolyogtak … Az első félidőben ennél sokkal inkább büntetőgyanús szituációban továbbot intett a vendégek kapuja előtt.

Lement az őszi idény fele, s nem fest jól a táblázat.

  • Sajnos hétről hétre magyarázkodásra kényszerülök az eredmény miatt, pedig a játékunk ennyire nem rossz, mint azt a helyezésünk mutatja. Egyszerűen hiába vezetünk, képtelenek vagyunk lezárni a meccseket, pedig a helyzeteink megvannak. Hogy mindez a dekoncentráltság vagy a rutintalanság számlájára írható-e, nem tudom. Hétvégén jön a Gyöngyös, mese nincs, nyernünk kell.

A vasárnapi bajnoki találkozó 15 órakor kezdődik Tiszafüreden.

About Author