Felnőtt csapat Labdarúgás

Megfogyva bár, de törve nem

A hét végén a 28. forduló mérkőzésein lépnek pályára a harmadosztályú bajnokság résztvevői. Csapatunk a Keleti csoport tizenhatodik helyén tanyázó DVSC II vendége lesz vasárnap délután az egyetemi sporttelepen.

Bár nyolc ponttal többet gyűjtött együttesünk, mint a kis-Loki, nem lehet azt állítani, hogy esélyesként utaznánk Debrecenbe. Ennek igazából egyetlen oka van: vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán meglehetősen foghíjas keretből állíthatja össze csapatát. A múlt héthez képest azért annyit javult a helyzetünk, hogy újabb játékos nem dőlt ki a sorból, s akad olyan korábbi hiányzónk, aki ha nem is kilencven percre, de már hadra fogható állapotban van.

Azért a piros-fehéreknél sem rózsás a helyzet, Szatmári Csaba edző több beteg, sérült játékára sem számíthat. Mindez érezhető a gárda eredményein is: zsinórban öt meccsét veszítette el az együttes, ráadásul utolsó gólját még február 28-án, a Tiszaújváros ellen szerezte. Gólképtelensége nem véletlen, hiszen házi gólkirályát, Sármány Kristófot (13 találat fűződik a nevéhez) a télen elvitte az NB II-es DEAC. Azóta mindössze Girdán Levente és Kovács Róbert talált egyszer, egyszer a kapuba …

A vasárnapi bajnoki találkozó 16.30-kor kezdődik Debrecenben.

About Author