Felnőtt csapat Labdarúgás

Meg kell dolgozni a szerencséért

Már három forduló lement a 2023-24-es harmadosztályú bajnokságból és még nem nyert csapatunk. A hétvégi, negyedik játéknapon meg kell(ene) fordítani a szerencsét, hogy ne maradjunk le riválisainkkal szemben.

– Három meccsen egyetlen pontot szereztünk, azaz nem lehet azt mondani, hogy elkaptuk volna a rajtot – ismerte el vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Hiába mondanám, hogy ha egy kis szerencsénk van, akár minden találkozónkon születhetett volna fordított eredmény, magyarázkodásnak tűnne. Egyetlen meccsen sem focizott le ellenfelünk, viszont ők több helyzetüket használták ki, mint mi. 

A hétvégén Hatvanba látogatunk, nem ígérkezik sétagalopnak …

– Hát nem … A hatvaniaknak nem volt egyszerű a sorsolásuk, mégis veretlenül várják a negyedik fordulót. Jó passzban vannak, esélyesként várják az összecsapást. Mivel a játékunk az elmúlt hetekben is rendben volt, bízom benne, hogy sikerül fordítani a szerencsekerekünkön és képesek leszünk a bravúrra.

A negyedik forduló összecsapásaira – az augusztus 20-i állami ünnep miatt – ezúttal szombaton kerül sor. A 17.30-kor kezdődő hatvani mérkőzést Szántó Simon vezeti, segítői Flinta Zoltán és Kató Bence lesznek.


About Author