Felnőtt csapat Labdarúgás

Matiné-meccs Miskolcon …

A hét végén a bajnokság harminchatodik fordulójának összecsapásán, Miskolcon lép pályára csapatunk. A DVTK II elleni vasárnapi találkozó matinéidőben, 11 órakor kezdődik a borsodi megyeszékhelyen. A mérkőzést Szabó Péter vezeti, segítői Kovács Zoltán és Vilmányi Simon lesznek.

Igazi helyosztó kilencven perc vár csapatunkra, hiszen jelenleg azonos pontszámmal állunk a táblázaton vasárnapi vendéglátónkkal. Ősszel, hazai pályán 1-1-es döntetlenre végeztünk a kis-Diósgyőrrel, akkor Mácsai Laci szerezte egyenlítő találatunkat a nyolcvanadik percben.

– Bátor támadófocit játszó ellenfélhez látogatunk a hétvégén, azaz nem számítunk könnyű összecsapásra – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Vincze Richárd remekül összerakta fiatalokból álló csapatát, melyben csak a legritkább esetben találni visszajátszót az első keretből. Az elmúlt években általában jól jöttünk ki a miskolci meccsekből, vasárnap szeretnénk folytatni a sorozatot. Ezúttal Csábi Milán mellett nem számíthatunk Szabó Viktor szereplésére sem, és erősen kérdéses, hogy Kalóz Ádám tudja-e folytatni a játékot.


About Author