Felnőtt csapat Labdarúgás

Máris itt a következő forduló

Még nincs negyvennyolc órája, hogy lejátszottuk az új idény első bajnoki mérkőzését, holnap már ismét pontokért lép pályára csapatunk. A Tiszaújváros elleni hazai összecsapást követően ezúttal a Karcag vendégei leszünk, méghozzá Martfűn.

– Fordulatos, lüktető mérkőzést játszottunk egy nagyon jó Tiszaújváros ellen – értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, bár úgy érzem, közelebb álltunk a győzelemhez, hiszen az utolsó pillanatokban, egy megpattanó szabadrúgásgóllal mentették csak döntetlenre a találkozót a vendégek. Birtokoltuk a labdát, veszélyesek voltak a támadásaink, szóval megérdemeltük volna a három pontot. Örömteli, hogy négy olyan játékosunk volt, akinek ez volt az első NB III-as meccse és így is ilyen teljesítményre voltunk képesek.

Szerdán hétközi forduló lesz az NB III-ban.

– Holnap az a Karcag vár ránk, mely a nyitófordulóban, a 96. percben kapott góllal szenvedett 3-2-es vereséget Sényőn. A mérkőzést Martfűn rendezik, mivel a karcagi pálya felújítása még zajlik. A találkozón nem számíthatok a vasárnapi összecsapás hosszabbításában, szerintem jogtalanul kiállított Fülöp Krisztiánra, illetve a sérült Harsányi Bence.

A szerdán 17.30-kor kezdődő megyei rangadót Farkas Tibor vezeti, segítői Czeglédi Barna és Zahorecz Roland lesznek.

About Author