Felnőtt csapat Labdarúgás

Máris itt a javítás lehetősége

Még ki sem bosszankodhattuk magunkat csapatunk vasárnapi veresége miatt, máris itt a következő játéknap. Szerdán délután ugyanis hétközi forduló lesz a harmadosztályban …

  • Nincs mit szépíteni, el kell ismerni, a Pénzügyőr megérdemelten nyert ellenünk vasárnap – ismerte el a vereséget Dorcsák Zoltán. – Masszív csapatot ismerhettünk meg a fővárosi gárdában, mely tudatos, jó focit játszott. Sok helyzetet alakított ki, s tulajdonképpen Tajti Bencének köszönhetjük, hogy a hajrában felcsillanhatott a remény a pontszerzésre. Sajnos támadóink és középpályásaink is haloványak voltak ezúttal, de védelmünk is többet hibázott a megszokottnál. Ugyanakkor örömteli, hogy cseréink jól szálltak be a mérkőzésbe, Barna Viktor gólt is szerzett, de túl későn sikerült a kapuba találnunk ahhoz, hogy reális esélyünk legyen a döntetlen kiharcolására. Kikapni nem jó, de úgy gondolom, nem dőlt össze a világ, ez benne van a fociban. Most inkább arra kell fókuszálnunk, hogy szerdán, Tiszaújvárosban visszataláljunk a régi útra. Nehéz mérkőzésre számítok, sikerünk azon múlik, hogy megtaláljuk-e eltűnőben lévő góllövő-cipőnket.

A holnapi, borsodi összecsapáson biztosan nem számíthat Mácsai László játékára szakmai stábunk, lévén középpályásunk begyűjtötte ötödik sárga lapját, így eltiltását tölti. A szerdán 16 órakor kezdődő tiszaújvárosi bajnoki mérkőzést Leél-Őssy Ádám vezeti, segítői Zahorecz Roland és Varga Levente lesznek.

About Author