Felnőtt csapat Labdarúgás

Máris itt a folytatás …

Még nyalogatjuk sebeinket, de közben már a hétvégi folytatásra kell koncentrálnunk.

Nem várt vereséget szenvedett csapatunk a hétközi bajnoki fordulóban, Hidasnémetiben. Hiába támadtuk végig a mérkőzést, hiába domináltunk végig a kilencven perc során, a hazaik egy szerencsés és egy bombagóllal otthon tartották a három pontot. Pedig a DVTK II és a Törökszentmiklós ellen – kapott gól nélkül – megnyert összecsapások után bíztunk benne, hogy zsinórban a harmadik győzelmet is megszerezhetjük, de Barna Béla találatán kívül nem sikerült bevennünk az óriási lelkesedéssel játszó hazaiak kapuját.

A szerdai meccset gyorsan el kell felejtenünk, s most már csak és kizárólag a vasárnapi összecsapásra összpontosíthatunk. A bajnokság 31. fordulójában a Putnok együttesét fogadjuk a Lipcsey Elemér Sporttelepen. A 17 órakor kezdődő kezdődő mérkőzést Dobai János vezeti, segítői Flinta Zoltán és Németh Balázs lesznek. Szurkolóink buzdításával képesek lehetünk a győzelemre és akár előréább is léphetünk a táblázaton.

Ősszel, Putnokon 1-1-es döntetlent értünk el, gólunkat Kertész Tamás szerezte. A borsodi gárda jelenleg kilenc ponttal többet gyűjtött csapatunknál és a 8-9. helyen tanyázik holtversenyben a Békéscsaba II gárdájával.

About Author