Felnőtt csapat Labdarúgás

Már várjuk a rajtot …

Még kettőt kell aludni és megkezdődik a harmadosztályú bajnokság tavaszi idénye. Csapatunk a Békéscsaba II vendégeként lép pályára vasárnap délelőtt.

  • A kis-Békéscsaba kényelmes helyzetből várhatja a bajnokság folytatását, hiszen 27 pontjával éppen a mezőny kellős közepén tanyázik. Ennek ellenére nem tartom esélytelennek magunkat – vélekedett a vasérnapi találkozóról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A felkészülési meccseket követően már várjuk a bajnoki rajtot, itt az ideje, hogy ismét pontért, pontokért lépjünk pályára. Régen mondhattam már ilyet, de sem betegünk, sem sérültünk nincs a két műtött, maródi, Szövetes Krisztián és Nagy Olivér kivételével. Igaz, ketten, Háda Zoltán és Fehér Zsolt eltiltás miatt hiányozni fog.

Mire számíthatunk a Viharsarokban?

  • “Fakóról” lévén szó, fiatal, lendületes csapat a csabaiak második gárdája, azaz nekünk kell irányítani a találkozót, ha nem akarunk versenyfutásra kényszerülni. Az biztos, a mi játékunk nem a bekkelésre, sokkal inkább a támadásra épül, még akkor is, ha az elmúlt hetekben egyelőre nem igazán találtuk a góllövő-cipőnket. A találkozóra délelőtt kerül sor, azaz korán kell indulnunk, de ez nem okozhat problémát, hiszen a felkészülési meccseink nagy részét is ebéd előtt játszottuk.

A vasárnapi bajnoki találkozó 11 órakor kezdődik Békéscsabán.

About Author