Felnőtt csapat Labdarúgás

Már nagyon várjuk a bajnoki rajtot

Egy hét múlva megkezdődik, pontosabban folytatódik a 2020-21-es harmadosztályú bajnokság tavaszi idénye. A vasárnapi, Sajóbábony előtti bajnoki főpróba előtt csapatunk egyik legrutinosabb játékosát faggattuk.

  • Jó, jó, hogy sorozatban játszottuk a felkészülési meccseket az elmúlt hetekben, de már nagyon várjuk a tétre menő összecsapásokat, a bajnoki rajtot – felelte érdeklődésünkre Fehér Zsolt. – A felkészülésünk elég hektikusra sikeredett, betegségek, sérülések miatt szinte nem tudtunk kétszer ugyanabban az össze állításban pályára lépni. Ugyanakkor úgy érzem, mind minőségben, mind létszámban erősödött keretünk, majd minden posztra van két közel azonos képességű játékosunk. Biztos, hogy nagy harc lesz a csapatba kerülésért, s ez jó, mert mindenkit plusz erőbedobásra késztet a versenyhelyzet.

Hogy értékeled az edzőmeccseken látottakat?

  • Az mindenképpen dicséretes, hogy sok gólt rúgtunk, ám arra mindenképpen oda kell figyelnünk, hogy elkerülhető gólokat kaptunk. Az elmúlt találkozókon előjött védekezési hibákat a bajnoki összecsapásokon nem követhetjük el, tanulnunk kell belőlük, mert különben súlyos árat fizethetünk érte.

Jövő héten ahhoz a Tállyához utazunk, mely öt gólt rúgott az NB II-es Kaposvárnak a Magyar Kupában …

  • Számunkra az idei első két forduló különösen fontos. A tállyai idegenbeli, majd a Hatvan elleni hazai összecsapások alapvetően meghatározhatják egész tavaszi szereplésünket, hiszen a kiesés elkerüléséért zajló versenyfutásban közvetlen riválisnak számító együttesekkel találkozunk. Ha azokat sikerrel vesszük, nyugodtabban várhatjuk a folytatást …

Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzését – zárt kapuk mögött – vasárnap 11 órakor, a Sajóbábony ellen vívja a tiszafüredi műfüves pályán.

About Author