Felnőtt csapat Labdarúgás

Már hat gólt szereztek új játékosaink

Az őszi idényben meglehetősen “féloldalas” volt csapatunk. A szerzett 39 gólunkon mindössze kilenc játékos osztozott, s még élesebb a kép, ha hozzá tesszük, hogy Kalmár Ferenc egymaga többet lőtt (20), mint nyolc csapattársa együttesen (19).

A cél tehát egyértelmű volt klubvezetőink számára a téli átigazolási időszakban: olyan játékosokat kell szerződtetni, akik nem csak a mezőnyben jelentenek erősítést csapatunk számára, de az ellenfél kapujára is veszélyt jelentenek. Nem akarjuk elkiabálni, de úgy tűnik, jó szemmel választották ki az új fiúkat …

Miközben Kalmár Ferenc távozott klubunktól, az eddig lejátszott két felkészülési meccsen 10 gólt szereztünk – hatan osztoztak rajta -, s abból hatot a napokban Tiszafüredre igazolt játékosok. Urbin Péter kettőt, Fehér Zsolt és Bíró Péter egyet, egyet rámolt be, míg a csapathoz hétfőn visszatért, saját nevelésű fiatalunk, a 20 éves Varga Bence egy félidő alatt kétszer is beköszönt ellenfelünknek.

Remélhetően az elkövetkező hetekben még jobban összeszoknak régi és új játékosaink, s ennek eredménye a bajnokság tavaszi folytatásában a győzelmek számában is mérhető lesz.

About Author