Felnőtt csapat Labdarúgás

Mácsai Laci, a fontos gólok szerzője …

Az idei esztendő utolsó bajnoki mérkőzése előtt áll csapatunk. Vasárnap a megyei rivális Karcag gárdáját fogadjuk. A 13 órakor kezdődő összecsapást Szántó Simon vezeti, segítői Ancsin Zoltán és Németh Balázs lesznek.

Bizakodva várják szurkolóink a hétvégi megyei rangadót. Az elmúlt meccseken nem csak a játékunk volt rendben, de formajavulásunk pontokban, gólokban is lemérhető. Különösen Mácsai László kapta el a fonalat, aki az utolsó hét találkozón hat gólt szerzett. Duplázott a Gyöngyös (5-2) és a DVSC II (2-1) ellen hazai pályán megnyert összecsapáson, de eredményes volt Miskolcon (2-2) és Tiszaújvárosban (1-1 is. Amikor a kapuba talált, nem veszített csapatunk …

  • Úgy látom, hogy az önbizalmunk kezd helyre billenni. Nincs félnivalónk a Karcag ellen, győzelemmel szeretnénk zárni az évet. Mindennél többet mond, hogy 15. helyünk ellenére több gólt szereztünk, mint kilencedik helyen álló riválisunk – vélekedett a vasárnapi összecsapásról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Az augusztusi meccsen ugyan 4-1-es vereséget szenvedtünk, de 70 percig mi játszottunk fölényben. Hajtottunk a győzelemért, a második kapott gól után azonban szétestünk, s vendéglátónk maximálisan kihasználta hibáinkat. Úgy tűnik, miután Bernáth Ákos meggyógyult, Kalmár Feri kivételével nem lesz hiányzónk.

Remélhetően a szerdaihoz hasonló hangos biztatásban lesz része ismét csapatunknak. El is kél majd a szurkolói támogatás, hiszen a “hazai pálya előnye” ezúttal kiegyenlítődik, lévén a karcagi együttes Tiszafüreden játszotta ősszel hazai mérkőzéseit.

About Author