Felnőtt csapat Labdarúgás

Legalább eltiltottjaink visszatérhetnek

Vasárnap a huszonhetedik forduló találkozóit rendezik meg az NB III Keleti csoportjában. Csapatunk hazai környezetben a DVTK II együttesét fogadja.

Kis túlzással ott tartunk, hogy – sérülések, illetve betegség miatt – csapatunk szakmai stábjának, Dorcsák Zoltánnak, Tóth Tibornak és a kapusedző Gál Zoltánnak is szerelést kell ölteni a találkozóra, hogy legyen bevethető játékosunk a kispadon. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az ötödik sárga lapját korábban begyűjtő Csiki Norbert és a kiállítás miatt egy meccses eltiltást kapó Vincze Patrik is letöltötte büntetését, így mindketten visszatérhetnek a keretbe. Így legalább egy komplett tizenegy rendelkezésére áll szakvezetőnknek.

A kis-DVTK esetében felesleges bármilyen esélylatolgatásba belemenni, hiszen élvonalbeli gárda második csapatáról lévén szó, kiszámíthatatlan, hányan játszanak vissza a fakóba az első keretből. Az biztos, a borsodi alakulat ugyan 12. helyen áll a táblázaton, ám előnye mindössze kettő pont a legjobb kiesőkkel szemben, azaz nem feltartott kézzel érkezik Tiszafüredre. Idei négy meccsén – a Balassagyarmat elleni találkozóját későbbre halasztották – egy győzelmet aratott, kétszer döntetlenre végzett, s csupán a listavezető Tiszakécske otthonában kapott ki. Legeredményesebb játékosa Makrai Gábor, aki 11 gólnál tart.

A vasárnapi bajnoki találkozó 16.30-kor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author