Felnőtt csapat Labdarúgás

Legalább az egy pontra rászolgáltunk volna …

Mint köztudott, csapatunk a vasárnap bajnoki évadnyitó mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett Kazincbarcikán. Bár sokan féltették együttesünket a pontvadászat toronymagas esélyesének tartott borsodi gárda elleni találkozótól és talán előre ki is egyeztek volna ezzel az eredménnyel, a lefújást követően mégis hiányérzetünk van.

  • Úgy érzem, végig egyenrangú partnerei voltunk a Barcikának – vélekedett a látottakról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Jól és bátran játszottunk, minimum az egy pontra rászolgáltunk volna. Mertünk focizni, nem toltuk be a buszt a kapu elé, nem vagdostuk el a labdát. A gólunk mellett négy olyan ziccerünk volt, melyből ha egyet berúgunk, nemhogy vereséget nem szenvedünk, de mind a három pontot hazahozzuk. Mit ne mondjak, 0-1-nél, harminc méterre a kaputól egy az egyben vezethettük a hazai hálóőrre a labdát, ám elkapkodtuk a lehetőséget. A szünet után húsz percig nagyon ránk jött a hazai gárda, de stabilak, masszívak voltunk. Sajnos egy szabadrúgást követően figyelmetlenek voltunk és egyenlítettek a hazaiak. A hajrában is a győzelemért játszottunk, mentünk előre, s megkontrázott minket a Barcika. De még ekkor sem volt vége a meccsnek, a hosszabbításban Bartha Balázs egy beadásnál megelőzte a hazaiak hálóőrét, de fejese néhány centivel elsuhant a kapu mellett. Sajnáltam a srácokat, hiszen mindent megtettek a siker érdekében. Mutatott játékunk mindenképpen biztató a jövőre nézve.

A hét végén szünet lesz az NB III-as bajnokságban, de csapatunk nem marad tétmeccs nélkül, Magyar Kupa-összecsapáson lép pályára Debrecenben.

About Author