Egyesület

Közlemény: várjuk az elnézéskérést

Ilyen az, amikor visszanyal a fagyi … Amikor olyan valamiről akarnak (rossz indulatú) véleményt mondani, amihez nem értenek … Amikor megpróbálnak valamit, valakit lejáratni, csak éppen saját hozzánemértésük, tudatlanságuk csapdájába sétálnak bele …

A klubunkat, a Tiszafüredi  VSE-t rossz színben feltüntetni szándékozó cikk (foci.444.hu) tipikus példája a jereváni rádió hírének, miszerint „Moszkvában Volvókat osztogatnak … A hír igaz, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Szentpéterváron, nem Volvókat, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Nos az internetes média, Botos Tamás által jegyzett alig 7 soros cikkében (Rekord: a kezdősípszót követő 65.4 másodpercben már 2-0-ra vezetett a Kisvárda III) a jereváni rádió bértollnokát véltük felfedezni. Szándékosan nem sportújságírót írtunk, mert egy magára valamit is adó firkász ekkora baklövéseket nem követ el.

És, hogy mik ezek a hibák? Kisvárda III nem létezik. Legalábbis az NB III-ban nem. Ott a Kisvárda II szerepel. A 65.4 másodperc alatt szerzett két gól igaz, csak nem a Tiszafüred, hanem a Tiszaújváros kapta.

Egy valami azonban valóban stimmel, 5-2 lett a meccs végeredménye …

Lehet, hogy a Tiszafüredi VSE kis klub, hogy újonc az NB III-ban, de … De erre a lekezelő stílusra, erre az ellendrukkra nem szolgáltunk rá. Mit ne mondjunk, tavaszi négy bajnoki meccsünkből hármat megnyertünk, s csupán egyet veszítettünk el, azt is csupán 2-1-re. Lehet klubunkat szeretni vagy utálni, egy valamit azonban TILOS! Lekezelni, lenézni. A sportpályán ugyanis a TISZTELET mindenkinek kijár!

Szóval tisztelt Botos Tamás, tisztelt Ladányi András! Egy elnézés kérés kijár a Tiszafüredi VSE játékosainak, vezetőinek, szurkolóinak, mit ne mondjunk, Tiszafüred városának!

(Tiszafüredi VSE)

About Author