Klub

Koronavírus után …

Mint köztudott, az elmúlt hetekben több játékosunk is megbetegedett. Volt aki elkapta a koronavírust, de olyan is akadt, aki csak szimplán influenzás lett.

A leghamarabb középső védőnk, Fehér Zsolt dőlt ki a sorból, s mint kiderült, míg a többségnél enyhébb lefolyású volt a betegség, őt nagyon megviselte a kor.

  • Március közepén lejátszottam a Gyöngyös elleni meccset, majd hazajöttem Békéscsabára. Semmi bajom nem volt aznap este. Másnap reggel viszont úgy ébredtem, hogy ráz a hideg és lázas vagyok – elevenítette fel betegsége kezdetét Fehér Zsolt. – Azonnal elmentem egy tesztre, mely pozitív eredményt hozott. Ezt követően sajnos napról, napra rosszabbul éreztem magam. Kezdődött egy iszonyatos fejfájással, majd jött a mellkasi fájdalom, aztán a hátam is le akart szakadni. Se ülni, se feküdni nem tudtam. Legvégül teljesen bedugult az orrom is. Bevallom férfiasan, rendesen megviselt a betegség. A nyolcadik nap körül múltak el a tünetek, attól kezdve már jobban, illetve jól éreztem magam. Szerencsére már az újabb tesztek negatív eredményt is hoztak. Bár a nejem, Reni is elkapta a vírust, hál’ istennek, nála lényegesen enyhébb lefolyású volt a betegség

Azért az a tapasztalat, hogy nagyon óvatosan szabad csak visszatérni a pályára …

  • Tisztában vagyok vele én is. Békéscsabán voltam tüdővizsgálaton, és teljesen gyógyultnak nyilvánítottak, ma pedig Szegeden veszek részt egy szívultrahangos, illetve kardiológiai vizsgálaton. Amikor az összes leletem negatív lesz és orvosok rábólintanak, csak akkor kezdem el óvatosan a mozgást.

A hét végén, Debrecenben még nem számíthat vezetőedzőnk Fehér Zsolt játékára, de ha minden jól megy, a Sajóbábony elleni talán már visszatérhet a pályára védelmünk oszlopa.

About Author