Felnőtt csapat Labdarúgás

Komoly játékosmozgás várható

Tizenkilenc játékossal megkezdte a felkészülést a 2023-24-es harmadosztályú idényre csapatunk. Szakmai stábunk ezen a héten amolyan ráhangoló edzéseket vezényel a keret tagjai számára, a lényegi munka jövő héten kezdődik.

Jelentős játékosmozgás várható az elkövetkezendő hetekben – tájékoztatta honlapunkat Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Különböző okok miatt  (sérülés, munkahelyi elfoglaltság, iskolai tanulmányok) több, az elmúlt év(ek)ben meghatározónak számító játékos távozik klubunktól, helyükre pedig legalább hasonló kaliberű labdarúgót kell igazolnunk. A tárgyalások javában zajlanak, már az első edzéstől jó néhány próbázó készül velünk, a sorsukról a későbbiekben döntünk.

Az már eldőlt, hogy csapatunk kapitánya, az elmúlt évet szinte végig sérüléssel bajlódva végig játszó Kalóz Ádám távozik és a megyei I. osztályú Füzesabonyban próbálja meg utolérni magát. Érzékeny veszteségnek számít a tizenkét találattal házi gólkirály Skulka Botond távozása is, aki a tengeren túl felé veszi irányt. Pótlásuk nem lesz egyszerű feladat …

About Author