Felnőtt csapat Labdarúgás

Kisvárda után, Cegléd előtt …

A vasárnap fájdalmas vereséget még ki sem hevertük, máris itt a folytatást. A holnapi hétközi fordulóban Cegléden lép pályára csapatunk.

  • Kimondottan szervezett, jó csapattal találkoztunk vasárnap, s el kell ismernem, reális eredmény született – elevenítette fel a hétvégi vereséget vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A játékosok elmondása szerint is egy más ritmusban futballozó, más erőállapotban lévő gárda ellen játszottunk, mely ránk erőltette akaratát. A várdai fiatalok nagy része az NB I-es kerettel készül, a gólt is olyan játékos szerezte, aki először játszott vissza az NB III-ba. Megérdemelten nyertek a piros-fehérek, de úgy gondolom, ezért a vereségért nincs okunk a szégyenkezésre.

Cegléden könnyebb lesz …?

  • Bizonyos szempontból igen, bizonyos szempontból még nehezebb lesz. Fizikálisan úgy gondolom a Cegléd közelebb van hozzánk, mint a Kisvárda, ugyanakkor a vasutasok hozzánk hasonlóan az életükért küzdenek, azaz a hatpontos meccsen nekik sem mindegy, milyen eredmény születik. Az elmúlt hetekben felszálló ágba került a CVSE, három komoly rangadó után fogad minket. Mivel nyert Egerben és legyőzte a listavezető Tiszakécskét is, kellő önbizalommal vérteződött fel. Ez még akkor is igaz, ha legutóbb Balassagyarmaton 1-0-ás vereséget szenvedett.

A szerdán 17 órakor kezdődő találkozón Dorcsák Zoltán nem számíthat az ötödik sárga lapját begyűjtő, emiatt eltiltását töltő Szabó Tamásra, a keret többi tagja viszont bevetésre készen várja a rangadót.

About Author