Felnőtt csapat Labdarúgás

Kilenc új játékost igazoltunk

Tucatnyi edzés, több edzőmérkőzés és jó néhány tárgyalást követően mára eldőlt, hogy a szezon végén eltávozott játékosok helyére kiket igazolt klubunk.

  • Tudom, hogy szurkolóinkat ilyen idő tájt leginkább az átigazolási hírek foglalkoztatják, de úgy döntöttünk, tartjuk magunkat korábbi elhatározásunkhoz: csak akkor jelentjük be egy új játékos érkezést, ha már mindenben megegyeztünk vele és a szükséges papírmunkát is elvégeztük a szövetségnél – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnökhelyettese, Ábrahám Tamás.

Kedden éjfélkor lezárult az amatőr játékosok nyári átigazolási időszaka …

  • Kilenc új játékossal állapodtunk. Ők az elmúlt hetekben már csapatunkkal készültek, pályára léptek a felkészülési meccseken és az ott nyújtott teljesítményük alapján döntöttünk szerződtetésükről. Igazoltunk két kapust, Tajti Bencét Hatvanból, Somogyi Pált pedig Tarpáról. A védelem megerősítésre érkezett Bartha Balázs Gyöngyösről, a középpályára Mácsai László Kőrösladányról és Tomola Patrik a DVSC II-től, a támadósorba pedig Deli Márió Jászberényből, Harsányi Zoltán Lipótról, Barna Béla Hajdúszoboszlóról, valamint Kertész Tamás a DEAC-tól.

Az új fiúk immár hivatalosan is a Tiszafüredi VSE játékosai, s akár ma 18 órakor pályára léphetnek a Jászberény elleni idegenbeli felkészülési találkozón.

About Author