Felnőtt csapat Labdarúgás

Ki-ki meccsre kényszerítettük a Szoboszlót

A 2021-22-es bajnoki esztendő utolsó mérkőzését a negyedik helyezett Hajdúszoboszló otthonában vívta csapatunk és remek játékkal 2-2-es döntetlenre végzett.

  • Ugyan kétszer is vezettünk, s másodjára csak a hosszabbításban, tizenegyesből egyenlített a hazai együttes, de a látottak alapján azt kell, hogy mondjam, igazságos az iksz – értékelte rendkívül sportszerűen a vasárnapi találkozót vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Az első félidő hajrájában szerencsénk is volt, hogy meg tudtuk őrizni előnyünket, hiszen a hazaiak ziccert hibáztak és kapufát is lőttek, ám a szünet után akár növelhettük is volna előnyünket. A 85. percben másodjára is megszereztük a vezetést, de ez sem volt elég. Azért viszont minden dicséretet megérdemelnek a játékosok, hogy a negyedik helyért küzdő, még éles találkozóra kényszerülő Szoboszló ellen végig ki-ki meccset játszottunk. Csak egy picit nagyobb odafigyelésre lett volna szükség az utolsó pillanatokban, s még nagyobb bravúrt érhettünk volna el.

Ezzel a találkozóval véget ért a 2021-22-es harmadosztályú bajnokság. Csapatunk 47 pontot szerezve végül úgy végzett a tizenharmadik helyen, hogy igazából egyetlen pillanatig sem voltak kiesési gondjai.

About Author