Felnőtt csapat Labdarúgás

Ketten is hosszabb időre kidőltek

Nem a legjobb előjelekkel készülődik csapatunk a hétvégi bajnoki mérkőzésre. Nem elég, hogy az utolsó két fordulóban nem tudtunk nyerni, még két játékosunk is súlyos sérülést szenvedett.

  • Sajnos a jelek szerint két játékosunkra is hosszabb ideig nem számíthatunk – tájékoztatta honlapunkat Dorcsák Zoltán. – A jó formában lévő Skulka Botond olyan szerencsétlenül esett rá a vállára a Hajdúszoboszló ellen, hogy még mindig nem tudja felemelni a karját. Ma megy ultrahangos vizsgálatra, azt követően okosabbak leszünk. Vincze Patrik évek óta csapatunk motorja, most azonban úgy tűnik, hónapokra elveszítettük. A múlt vasárnapi meccsen összerúgott ellenfelével, s “elment” a térde. Az MRI-vizsgálat semmi jóval nem kecsegtet. Ha elszakadtak a szalagok, véget is ért az idény számára.

Mire számíthatunk Egerben?

  • Az első két forduló nagy “zakója” után rendezte sorait a hevesi gárda, s ma már kimondottan szervezett, gólerős játékot produkál. Igazi ki-ki meccsre számítok, melyen a nagyobb akarás, a pillanatnyi forma dönthet. Az elmúlt években nem sok babér termett számunkra Egerben, szeretnénk megszakítani rossz sorozatunkat.

A vasárnap 16 órakor kezdődő egri összecsapást Nyekita Benjamin vezeti, segítői Gordos Árpád és Ancsin Zoltán lesznek.

About Author