Felnőtt csapat Labdarúgás

Két meccs pontjai nagyon hiányoznak …

Vasárnap a Hidasnémeti együttesét fogadja csapatunk bajnoki mérkőzésen a Lipcsey Elemér Sporttelepen. A találkozót Nagy Attila vezeti, segítői Ancsin Zoltán és Varga Levente lesznek.

Bár eltiltás nem nehezíti vezetőedzőnk dolgát, azért a kisebb, nagyobb sérülések miatt főhet a feje Dorcsák Zoltánnak. Eleve szűk a keretünk, de ha két, három játékos még ki is dől a sorból, komoly összeállítási problémával kell szembe néznünk.

  • Még az is benne van a pakliban, hogy szerkezetet váltunk a hétvégi meccsre – osztotta meg honlapunkkal gondolatát Dorcsák Zoltán. – Minden nehézség ellenére a hétvégi meccsen muszáj itthon tartanunk a három pontot, hiszen a folytatás igencsak nehéznek ígérkezik.

Két meccs, a Tállya és a Törökszentmiklós elleni “betervezett” győzelem nagyon hiányzik …

  • A megszerezhető hat pont helyet csupán egyet szereztünk, pedig esélyesként kezdtük a mérkőzéseket. Mindkét gárda mindössze három, három rúgott gólnál tartott mikor találkoztunk, mégsem tudtunk nyerni. Úgy tűnik, nem tudunk annyi gólt rúgni, hogy begyűjtsük a három pontot. Ha kettőt szerzünk, legalább kettőt kapunk, ha négyet rúgunk, ellenfelünk is szerez négyet … Sokáig nem mehet ez így. Ha most valaki borítékolná, hogy 6-5-re nyerünk vasárnap, talán még el is fogadnám …

A Hidasnémeti elleni bajnoki találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik Tiszafüreden.

About Author