Felnőtt csapat Labdarúgás

Két játékossal már megegyeztünk

Amint az az összeállításból is kiderült, a Karcag elleni szombati felkészülési mérkőzésen két próbajátékos is pályára lépett csapatunkban.

Mindketten olyan teljesítményt nyújtottak és az edzéseken is olyan a hozzáállásuk, hogy jeleztük átigazolási szándékunkat feléjük – tájékoztatta honlapunkat klubunk elnökhelyettese, Ábrahám Tamás. – A belső védő Pataki Zsolt és a középpályás Oláh Norbert is elfogadta ajánlatunkat, a tavaszi idényben mindketten csapatunkat erősítik.

A 27 éves Pataki Zsolt Debrecenben nevelkedett, 2011-től pedig az olasz Parma utánpótlásában pallérozódott. Hazatérte után a Békéscsaba színeiben bemutatkozott az NB II-ben, majd a Balmazújváros gárdájával is a másodosztályban szerepelt. Legutóbb az akkor még NB III-as Sajóbábony együttesét erősítette. Most szabadon igazolható játékosként érkezett klubunkhoz.

A 24 éves Oláh Norbert szintén Debrecenben kezdte karrierjét, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, majd a Karcag érintésével érkezett Tiszafüredre. Az őszi idényben 17 bajnoki meccsen négy gólt szerzett a kunsági alakulat színeiben az NB III-ban.

Pataki Zsoltnak és Oláh Norbertnek sok sikert kívánunk tiszafüredi szereplésükhöz

About Author