Felnőtt csapat Labdarúgás

Bajban vagyunk …

Csapatunk hazai pályán szenvedett vereséget az Eger együttese ellenj a bajnokság hétvégi, tizennegyedik fordulójában.

– Elszomorító az egész szezonunk – foglalta össze véleményét az elmúlt meccs(ek)ről (is) vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A jó csapatokhoz képesek vagyunk felnőni, lásd például a Putnok elleni mérkőzést, míg a közel hasonló kaliberű gárdák ellen képtelenek vagyunk megfelelő teljesítménnyel kirukkolni. Így nagyon nehéz pontot szerezni, a győzelemről pedig már nem is beszélek. Minden meccsen belehibázunk, ha nem a védelem hozza össze a gólokat, akkor a kapusunk kap elkerülhető gólt, vagy a kapufa nincs velünk vagy a támadóink rontják el a ziccert.

Az Eger két szabadrúgásgólt rúgott …

– A nagyobb baj, hogy jobban is játszottak a hevesiek. Uralták a meccset, s bár nem kidolgozott helyzetből, de két pontrúgásból bevették a kapunkat. Engel Alex gyorsan megsérült, s  míg Kalmár Feri nem szállt be, nem volt értékelhető momentumunk. Bajban vagyunk, ha csak ennyit tudunk azért, ha meg rosszul mérjük fel az erőviszonyokat, azért. Túl kell élnünk az ősz hátralévő részét, hogy a tél átigazolási időszakban legyen miért megerősíteni keretünket.

Három forduló vár még csapatunkra az ősszel, s bár a várakozás alatt teljesít, nem reménytelen a helyzete, lemaradási mindössze négy pont a bentmaradó helytől.

About Author