Felnőtt csapat Labdarúgás

Kemény erőpróba lesz …

Csütörtökön este az NB II-es Szolnoki MÁV együttesét fogadja csapatunk felkészülési mérkőzésen. Ez lényegesen keményebb erőpróba lesz, mint volt a múlt szombati, Kaba elleni találkozó.

Míg a hajdúsági alakulat ellen a kilencven perc nagy részét a vendégek térfelén töltöttük és védőink tulajdonképpen “munka nélkül” maradtak, ezúttal minden bizonnyal fordul az arány, s a másodosztályú gárda diktálja a tempót, irányítja majd a meccset. Így most kiderülhet, hogy azon játékosok, akiket a védelem megerősítésére szemeltünk ki, mire képesek egy jobb csapat ellen, illetve a támadók mennyire képesek élni a kevesebb kínálkozó lehetőséggel.

A sérüléséből felépülőben lévő Barna Béla és a betegségét leküzdő Kertész Tamás még nincs száz százalékos állapotban, azaz nem valószínű, hogy pályára lépnek a csütörtökön 18 órakor, a tiszafüredi műfüves-pályán megrendezésre kerülő találkozón.

A Romanek János dirigálta szolnoki együttes eddig három felkészülési találkozón van túl: az NB III-as Hajdúszoboszló ellen gól nélküli döntetlenre végzett, a másodosztályú Vasastól 2-0-ás, a Győri ETO-tól 5-2-es vereséget szenvedett. A kék-fehérek jövő hét végén már bajnoki mérkőzésen lépnek pályára, a Haladás együttesét fogadják a Tiszaligeti-stadionban.

About Author