Felnőtt csapat Labdarúgás

Kár az első gólért …

Mint köztudott, csapatunk vasárnap 2-1-es vereséget szenvedett a táblázat negyedik helyén álló Füzesgyarmat otthonában. A vállalható – akár papírformának is mondható – vereség ellenére azért maradt hiányérzet vezetőedzőnkben.

  • Az első gólig bőven benne volt a pakliban, hogy ponttal térhetünk haza, utána azonban tíz percig megzavarodtunk és ez végzetesnek bizonyult – vélekedett a vasárnapi kilencven percről Dorcsák Zoltán. – Az azért jelzés értékű, hogy a szépítő gólunk után beszorítottuk ellenfelünket, s a hazai gárda már látványosan húzta az időt.

Azért a mérkőzésen történtek nem könnyítették meg a dolgunkat …

  • Sajnos már a kezdés előtt kénytelen voltam belenyúlni a csapatba. Balogh Krisztián betegség miatt nem tudta vállalni a játékot. Fél óra elteltével aztán előbb Csiki Norbit, majd az 50. perc körül Mészáros Norbit kellett sérülés miatt lecserélnem. Előbbi összefejelt ellenfelével, szétszakadt a szemöldöke, s bár szeretett volna a pályán maradni, vérző sebe miatt muszáj volt lehozni. És ez mind 0-0-nál volt. Sajnos mire rendeztük volna a sorokat, saját hibánkból kaptunk egy buta gólt, pedig igazából nem volt benne a játékban. Ez olyan zavart okozott, hogy öt perc múlva megduplázták előnyüket a hazaiak. Az erőnket mutatja, hogy nem estünk össze, Barna Viktor góljának köszönhetően visszajöttünk a meccsbe, de sajnos nem maradt időnk az egyenlítésre. Úgy érzem nem okoztunk csalódást, egy kis szerencsével meglepetést is okozhattunk volna.

Csapatunk legközelebb a Gyöngyös együttese ellen lép pályára bajnoki mérkőzésen.

About Author