Felnőtt csapat Labdarúgás

Kalmár Ferenc az őszi szezon gólkirályja

Ritkaság számba megy, ha egy bajnokságban nem a legerősebb csapatok, nem az élmezőny valamelyik tagja adja az aktuális gólkirályt. Most megesett ez a “csoda” az NB III Keleti csoportjában. A középmezőnyben, egészen pontosan a táblázat tizedik helyén tanyázó csapatunk játékosa, Kalmár Ferenc egészen parádés őszt produkált. Miközben 39 szerzett gólunkkal “csupán” a hatodik legeredményesebb együttes vagyunk Keleten, támadónk 20 találatával kenterbe verte az osztály legjobbjait. A Fradi első csapatában is bemutatkozott Murai Sándor (BVSC) vagy az NB II-ben gólkirályi címet szerzett Máté János (Tiszakécske), a Lokiban nevelkedett Sármány Kristóf (DVSC II) megszorítnai sem tudta a gólvadászok külön versengésében.

A góllövő-lista élmezőnyének állása – 20: Kalmár Ferenc (Tiszafüred), 18: Murai Sándor (BVSC), 13: Máté János (Tiszakécske), Sármány Kristóf (DVSC II), 12: Tarlósi Milán (SBTC), 11: Popescu Gheorghe (Füzesgyarmat), Simon Márk (Tiszakécske).

Csapatunk őszi gólszerzői – 20: Kalmár Ferenc, 6: Szabó Tamás, 4: Szanku Kristóf, 2: Barna Viktor, Barzsó Attila, Gajda Márkó, 1: Háda Zoltán, Kalóz Ádám, Tóth Nándor.

About Author