Felnőtt csapat Labdarúgás

Jobbulást Dani!

Felnőtt keretünk tagja, a téli felkészülést mindvégig első csapatunk tagjaival közösen végezte az érettségire készülő, 18 éves Varga Dániel. Az elmúlt esztendőben csereként már többször is pályára küldte az NB III-ban Dorcsák Zoltán vezetőedző, de természetesen az U19-es bajnoki összecsapásokat sem hagyta ki.

Bajnoki címre pályázó korosztályos csapatunk pénteken megkezdte tavaszi szerepelését, s hazai pályán 4-2-es győzelmet aratott a Szajol ellen. Sajnos azonban ez a siker súlyos “vezéráldozattal” járt.

A találkozó 40. percében a kilépő Varga Dani átesett a vendégek kivetődő kapusán – tegyük hozzá, nem történt szabálytalanság – és rosszul fogott talajt, bal felkarja eltörött. Azonnal a debreceni kórházba szállították, ahol azóta már át is esett a műtéten, fém lemezzel rögzítették az elmozdult csontokat. Amennyiben a ma délutáni vizsgálatok megengedik, este akár haza is engedhetik. Felépülése sajnos hosszabb időt vesz igénybe. Hat hét múlva – ha minden rendben lesz – újabb műtét vár rá, amikor is eltávolítják a most behelyezett fém lapokat.

Csapatunk játékosai, edzői, vezetői, szurkolói nevében jobbulást, mihamarabbi teljes felépülést kívánunk Varga Daninak!

About Author