Felnőtt csapat Labdarúgás

Jobb csapat az Eger, mint a helyezése mutatja

A hétvégi óraállítás miatt, az elmúlt hónapokban megszokottól később, 16 órakor kezdődik csapatunk vasárnapi bajnoki mérkőzése. Vendégünk az Eger együttese lesz.

  • Egyértelműen a győzelem reményében lépünk pályára az Eger ellen – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Nem lesz egyszerű, hiszen a hevesi alakulattal mindig kiélezett meccset vívtunk a közelmúltban. Ráadásul én úgy gondolom, hogy a kerete sokkal erősebb annál, mint azt a táblázaton elfoglalt helyezése mutatja. Tele van magasabb osztályból érkezett, rutinos játékossal (Tóth László, Kovács Dávid, Fényes Szabolcs, Hegedűs Dávid, Simon Attila), azaz nem árt az óvatosság. Sajnos nálunk nem a legkedvezőbbek az előjelek, többen is kisebb, nagyobb sérüléssel bajlódnak, de bízom benne, így is sikerül begyűjtenünk a három pontot.

Miután Tomola Patrik Hajdúszoboszlón letöltötte piros lapos büntetését, eltiltás miatt ezúttal senkit sem kell nélkülöznie szakmai stábunknak. Ősszel Szabó Viktor 48. percben szerzett góljával 1-0-ra nyertünk a hevesi megyeszékhelyen.

A Lipcsey Elemér Sporttelepen vasárnap 16 órakor kezdődő találkozót Muhari Gergő vezeti, segítői Vrbovszki Pál és Varga Levente lesznek.

About Author