Felnőtt csapat Labdarúgás

Ismét hazai pályán

A hét végén a bajnokság tizedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a harmadosztályú bajnokság Északkeleti csoportjában. Csapatunk vasárnap 15 órakor ismét hazai környezetben lép pályára, ezúttal a Gyöngyös együttesét fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen. A találkozót Sándor Csaba vezeti, segítői Flinta Zoltán és Németh Balázs lesznek.

Vasárnap az a Gyöngyös látogat Tiszafüredre, mely nyolc vereséget követően éppen egy hete, a kilencedik játéknapon szerezte meg első pontját a bajnokságban.

  • Az, hogy a Karcag együttese ellen döntetlenre végzett azt bizonyítja, kezd hozzászokni az NB III légköréhez az újonc – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Amilyen passzban most mi vagyunk, nem számíthatunk könnyű meccsre. Égetően szükségünk van a három pontra, azt se bánom, ha rosszul játszunk, de meg kell nyernünk az összecsapást. Bakos Zsombor és Szövetes Krisztián már egész héten teljes értékű munkát végzett, rájuk számíthatok a hétvégén, de Kalmár Feri még külön edz, Engel Krisztián pedig még azt s, így ők biztos nem lépnek pályára vasárnap.

A vendégek legveszélyesebb játékosa a Ferencvárosban nevelkedő, a Soroksár, az Ajka és a Szolnok színeiben éveket az NB II-ben töltő Lakatos István, aki a REAC, a DEAC és legutóbb a Karcag kapuját is bevette.

About Author