Felnőtt csapat Labdarúgás

Ilyen volt a hétközi forduló

Mint köztudott, tegnap délután hétközi fordulót rendeztek a harmadosztályú bajnokságban. Csapatunk rendkívül szervezett, fegyelmezett játékkal magabiztos győzelmet aratott a Tiszaújváros ellen.

Ugyanakkor több meglepetés is született a 29. játéknapon. A dobogóra pályázó Eger hazai pályán maradt pont nélkül a Cegléddel szemben. A kiesés elleni küzdelemben közvetlen vetélytársaknak számító Salgótarján és DVSC II nem bírt egymással, ez a döntetlen pedig egyik gárdának sem jó igazán. A Füzesgyarmat váratlan vereséget szenvedett Putnokon, de a Hatvan tállyai győzelmére sem fogadtak volna sokan. A Tiszakécske kibirkózta a három pontot a várdai fiatalok ellen, miként a Balassagyarmat is izzadság-szagú győzelmet aratott a Sajóbábony ellen. A fakók meccsén a DVTK II kiütötte a Mezőkövesd II-t, míg a Sényő megtörve rossz sorozatát, legyőzte a Gyöngyöst. A forduló rangadóján a BVSC kihasználta a Jászberény egyetlen megingását és megnyerte az összecsapást.

Eredmények: Tiszafüredi VSE-Tiszaújváros 2-0, Eger-Cegléd 0-2, Tiszakécske-Kisvárda II 1-0, Balassagyarmat-Sajóbábony 1-0, SBTC-DVSC II 2-2, Mezőkövesd II-DVTK II 1-5, BVSC-Jászberény 1-0, Sényő-Gyöngyös 1-0, Putnok-Füzesgyarmat 3-0, Tállya-Hatvan 1-2.

About Author