Felnőtt csapat Labdarúgás

Így kell bemutatkozni egy csatárnak

A bajnokság tizenhetedik fordulójának mérkőzésén őszi ötödik győzelmét aratta csapatunk, mely 20 ponttal így a tizennegyedik helyen tanyázik a táblázaton. Szűkös keretünk miatt minden pontnak, minden győzelemnek különös jelentősége van, a vasárnapi siker ráadásul egy közvetlen rivális ellen született.

  • Hátul stabilak voltunk, a mezőnyben nem játszottunk rosszul, de támadásainkban kevés átütőerő volt – foglalta össze tömören véleményét az Eger elleni 1-0-ás győzelemről vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – A mezőnyben mi domináltunk, még helyzeteink is voltak, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott vagy rossz döntéseket hoztunk. A vendégekben ugyanakkor nem éreztem a gólt, Somogyi Palinak igazából egyszer kellett komolyabb védést bemutatni. Igaz, nagy bravúrral hárította a szabadrúgást.

Apropó Somogyi …

  • Előre megbeszéltük, hogy bár elégedettek vagyunk Tajti Bencével, neki is megadjuk az esélyt a bizonyításra. Nem is keltett csalódást, mindvégig magabiztosan védett.

Új szerzeményünk azonnal góllal tette le névjegyét.

  • Első füredi meccsén három pontot érő gólt szerzett Szabó Viktor, erre mondják, hogy így kell bemutatkozni egy csatárnak. Látszott, hogy évekig magasabb osztályban futballozott, erőssége lehet csapatunknak.

Már csak három forduló van hátra a 2021-es esztendőben. A hét végén Tiszaújvárosba látogatunk, majd jön a Hajdúszoboszló, zárásként pedig a listavezető Kazincbarcikát látjuk vendégül.

(Fotó: HEOL)

About Author