Felnőtt csapat Labdarúgás

Nem megy a Putnoknak megyénk csapatai ellen

A hét végén a tizennyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú bajnokság. A katari világbajnokság vasárnapi nyitómeccse miatt ezúttal szombaton rendezik az összecsapásokat. Csapatunk a Putnok együttesét fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

A borsodi gárda remek szezont fut, a második helyen tanyázik a táblázaton. Négy veresége közül kettőt még az idény elején szenvedte el (Karcag, Jászberény), azóta csak Füzesgyarmaton és a kis-Lokinál maradt pont nélkül. Jelenleg öt meccses veretlenségi sorozatban van. Szala Ákos edző csapata a legutóbbi fordulóban fordulatos összecsapáson győzte le (3-2) az Eger gárdáját. Alig húsz perc alatt kétgólos hátrányba került hazai pályán, ám villámgyorsan sikerült fordítania és előnnyel térhetett a szünetre.

  • Úgy érzem, kimásztunk a gödörből, az elmúlt két meccsen időnként már a szezon elején látott formánkat hoztuk – felelte érdeklődésünkre csapatunk vezetőedzője, Dorcsák Zoltán. – A Vasas II ellen gólerősek, a DVTK II ellen pedig rendkívül szervezettek voltunk, megérdemelten szereztünk négy pontot. Remélhetően most tovább javul játékunk és sikerrel vesszük az újabb akadályt. Bár én azt sem bánnám, ha ezúttal nem játszanánk jól, de legyőznénk végre a Putnokot, mert eddig még nem sikerült. Hiába futballoztunk rendre jól a borsodiak ellen, egy pontnál többre nem futotta.

A szombaton 13 órakor kezdődő összecsapást Muhari Gergő vezeti, segítői Czeglédi Barna és Urgyán Antal lesznek.

About Author