Felnőtt csapat Labdarúgás

Idegenben négyet rúgni mindig öröm …

Csapatunk a hétközi bajnoki fordulóban magabiztos győzelmet aratott Tiszaújvárosban, s ezzel megerősítette helyét az élmezőnyt üldöző bolyban.

  • Idegenben négy gólt rúgni mindig öröm – vélekedett a 4-1-es győzelemre Dorcsák Zoltán. – Jól kezdtük a találkozót, s tulajdonképpen öt perc alatt olyan mederbe tereltük a meccset, mely a mi elképzelésünknek tökéletesen megfelelt. Ugyan a hazaiak szépítő gólja után volt egy kis kapkodás a részünkről, de a szünetben rendeztük a sorokat és magabiztosan nyertünk. A négy gólunk mellett sok helyzetet dolgoztunk ki, nem kellett idegeskednünk a kispadon.

Csatáraink ismét kezdik megtalálni önmagukat …

  • Tóth Dániel lelkének biztosan jót tett az első percben szerzett gól, de az egészen meccsen jól játszott. Nagy mezőnymunkát végzett, rengeteg labdát szerzett. Szabó Viktor ismét a kiszolgálásban jeleskedett, nem is tudom már, hány gólpasszt osztott ki a szezonban, míg Kertész Tamás már negyedik találat jegyezte az idényben.

Vasárnap a Kisvárda II jön.

  • Igazi nem szeretem csapat a részünkről. Talán ha egy pontot szereztünk eddig ellene, így nyugodtan mondhatom, hogy az őszi idény egyik legnehezebb meccse vár ránk. A jó hazai rajt után szeretnénk ismét kiszolgálni közönségünket.

A vasárnapi bajnoki találkozó 15 órakor kezdődik a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

About Author