Felnőtt csapat Labdarúgás

Idegenben is otthon …

Vasárnap este idei utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzésén, a már kiesett sereghajtó otthonában, Mezőkövesden lép pályára csapatunk.

  • Idegenben, de talán mégis otthon szerepelhetünk, lévén Mezőkövesd alig 30 kilométerre van Tiszafüredtől, így sok szurkolónk elkísérheti csapatunkat – vélekedett a hétvégi bajnoki találkozóról vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán. – Keretünk három tagjára biztos nem számíthatok már a hátralévő két fordulóban: Szövetes Krisztián boka-, illetve Sándor Bence ujjsérülés miatt kényszerpihenőn van. Csiki Norbert beteg, de gyorsan hozzá teszem, szerencsére nem koronavírusos. Rajtuk kívül a többiek harcra készen várják a kövesdi találkozót.

A Mezőkövesd II ugyan 20. a táblázaton, de az elmúlt meccseken nem nyújtott rossz teljesítményt …

  • Így igaz, egyetlen percig sem becsülhetjük le a borsodi gárdát. Náluk nem igen játszottak vissza idősebbek az NB I-es keretből, a fiatalok pedig hullámzóan teljesítettek, a hajrára értek be igazán. Figyelmeztető számunkra, hogy legutóbb például 2-2-re végeztek Balassagyarmaton. Különösen a 20 éves Burai Erikre kell odafigyelnünk, rendkívül gyors támadó, aki egy hete Gyarmaton is duplázni tudott.

Decemberben, hazai pályán 4-2-re nyertünk hétvégi riválisunk ellen.

Csapatunk vasárnapi bajnoki találkozója 18 órakor kezdődik a Mezőkövesdi Városi Stadionban.

About Author