Felnőtt csapat Labdarúgás

Idegenben is a három pontért

A szerdai, hétközi forduló után vasárnap ismét bajnoki mérkőzésen lép pályára az NB III mezőnye. Csapatunk idegenből, Sajóbábonyból próbálja meg hazahozni a három pontot.

Nincs okunk a panaszra, a tavaszi idény annak ellenére is az elképzelésünk szerint alakult eddig, hogy betegségek, sérülések miatt a megyei rangadót kénytelenek voltunk meccs nélkül feladni és a DVTK II ellen kapussal a mezőnyben léptünk pályára. Ugyanakkor a számunkra kiemelt jelentőségűnek tartott hazai összecsapásokat (Tállya, Hatvan, Gyöngyös, Tiszaújváros) hoztuk és a kis-Loki otthonából is ponttal tértünk haza.

Most egy újabb “fontos” mérkőzés előtt áll csapatunk. Vasárnap a táblázat 19. helyén tanyázó Sajóbábony vendégeként lépünk pályára. Amennyiben sikerül begyűjtenünk a három pontot, olyan előnyre tehetünk szert a kiesés elleni küzdelemben, melyet már nem igen tudnának ledolgozni a folytatásban riválisaink.

Ugyan a Sajóbábony utolsó hat meccsét zsinórban elveszítette, mi több gólt sem rúgott, azért figyelmeztető, hogy szerdán a Balassagyarmat csak vért izzadva tudott 1-0-ra diadalmaskodni ellene. A közelmúltban edzőt váltott a borsodi alakulat, immár az egykori válogatott támadó, majd szakvezetőként az NB I-ben is megfordult Mészáros Ferenc irányítja a gárdát. Az biztos, Hegedűs Csaba nem állhat a rendelkezésére, lévén szerdán kiállította a játékvezető.

A vasárnapi bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik a sajóbábonyi sportpályán.

About Author