Felnőtt csapat Labdarúgás

Hosszú volt az út hazáig …

Mint köztudott, csapatunk a Salgótarján elleni győzelemnek köszönhetően, a hátra lévő két forduló eredményétől függetlenül bebiztosította jövő szezonbeli NB III-as tagságát. A siker egyik kovácsa, csapatunk kapitánya, Kalóz Ádám, aki a 36 bajnoki találkozóból 31 alkalommal pályára lépett, mi több, harmincszor a kezdő tagjaként vezette ki együttesünket.

Túl vagyunk a nehezén, bent maradtunk. Mikor tudtátok meg, hogy nem kell tovább izgulnunk?

  • Igazából szinte a lefújás pillanatában megkaptuk a jó hírt – felelte honlapunk érdeklődésére Kalóz Ádám. – A kispadon helyet foglaló Bóza Laci folyamatosan figyelemmel követte a riválisok találkozóinak állását, így amint lefújták azokat a meccseket, azonnal tájékoztatott minket. Azt az érzést nem cserélném el semmivel. Már a pályán elkezdtük az ünneplést, melyet aztán az öltözőben folytattunk. A haza út Gyöngyösről Füredig pedig ennek megfelelően hosszúra sikeredett …

A célt elértük, a 2021-22-es évadban is ott leszünk a harmadosztályban.

  • Óriási öröm, hogy nem kell az utolsó meccs utolsó pillanatáig izgulnunk, de arról beszélgettünk a srácokkal, hogy a Mezőkövesd II és a BVSC ellen ráteszünk még egy lapáttal, s szeretnénk legalább megőrizni a 12. helyezésünket. Teher nélkül, nyugodtan játszhatunk vasárnap, haza akarjuk hozni a három pontot Kövesdről. És akkor esetleg még előre is léphetünk a táblázaton.

Mindössze öt meccset hagytál ki a bajnokságból …

  • Decemberben én is elkaptam a koronavírust, így a teljes téli felkészülést ki kellett hagynom. A Gyöngyös elleni mérkőzésen térhettem vissza, de még sokáig éreztem a betegség hatását. Most a hajrára értem utol csak magam.

Csapatunk vasárnap 18 órakor Mezőkövesden lép pályára.

About Author