Felnőtt csapat Labdarúgás

Hiányzó, hiányzó hátán …

A bajnokság tizenharmadik fordulójának összecsapásán az idény meglepetéscsapatához, Cigándra látogat együttesünk. A vasárnap 13 órakor kezdődő találkozót Sándor Csaba vezeti, segítői Benkő Róbert és Szabó Ferenc lesznek.

– Sajnos szép lassan elfogyunk – kezdte meccs előtti felvezetését Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Tajti Bence a minifoci válogatottal a világbajnokságon szerepel, Kalmár Ferenc és Bakos Zsombor még mindig sérült és most hozzájuk csatlakozott a Putnok elleni meccs első félidejében lecserélt Erdei Martin, valamint Fülöp Krisztián is. Ilyen előzmények után, ennyi hiányzóval nehéz lenne azt mondani, hogy mi vagyunk az összecsapás esélyesei. Ráadásul a Cigánd rendelkezik az egész harmadosztály legstabilabb védelmével. Úgy a táblázat második helyén, hogy mindössze kettővel szerzett több gólt mint mi, de hússzal(!) kevesebbet kapott.

A cigándi gárda egyetlen alkalommal szenvedett vereséget ősszel – Kisvárdán kapott ki 3-1-re -, házigazdaként pedig csupán a Karcag és a DEAC ellen osztozott meg a pontokon.


About Author