Felnőtt csapat Labdarúgás

Hetekre kidőlt balhátvédünk …

Miközben csapatunk tagjai a kazincbarcikai helytállás után jó hangulatban végezték a munkát a heti edzéseken, akadt olyan játékosunk, aki meglehetősen búskomor volt.

Huszonnégy éves balhátvédünk, Szövetes Krisztián nem mondhatja el magáról, hogy a szerencse kegyeltje lenne. Az előző idényben hosszan elhúzódó bokasérülése miatt heteket, hónapokat kellett kihagynia, s csak a nyári felkészülés idején épült fel. Miután utolérte magát, a bajnoki rajton, Kazincbarcikán a kezdőben kapott helyet, s kimondottan jó teljesítményt nyújtott. A találkozó 72. percében – 1-1-es állásnál – azonban ismét utolérte “végzete”, egy ütközést követően ellenfele ráesett a térdére. Nem is tudta végig játszani a meccset, s miután bevizesedett a térde, biztossá vált, hetekig nem számíthat rá vezetőedzőnk.

  • A többiek szerencsére egészségesek, így mindenkire számíthatok a szombati Magyar Kupa-összecsapáson – felelte honlapunk érdeklődésére Dorcsák Zoltán. – Mivel jövő szerdán hétközi forduló lesz a harmadosztályban, így elsősorban azok lépnek pályára Debrecenben, akik nem vagy csak kevesebbet játszottak Barcikán.

A szombati kupameccs 16 órakor kezdődik a DEAC sporttelepén.

About Author