Felnőtt csapat Labdarúgás

Hét forduló, négy gól …

Csapatunk támadójátéka, pontosabban eredményessége elmarad az elmúlt szezonétól, s ez sajnos a megszerzett pontok számában is megmutatkozik. Hét forduló alatt összesen nyolc gólt szereztünk, ennél kevesebbet csak a táblázaton mögöttünk álló négyes (Tállya, DVTK II, SBTC, Törökszentmiklós) ért el.

Nyolc gólunk felét húsz éves támadónk, Barna Viktor szerezte. Ráadásul mindezt négy meccs – Kazincbarcika, Békéscsaba II, DVSC II, Sényő) – rúgta, s ezeken négy pontot gyűjtöttünk az ötből.

Utolsó gólját éppen az elmúlt hétvégén, a Sényő elleni pályaavató mérkőzésen rúgta. Méghozzá rendkívül fontos pillanatban, 0-2-es állásnál, amikor igazából az volt a kérdés, hogy hány góllal szenvedünk vereséget. Nagy Olivér beadását 8 méterről védhetetlenül bombázta a szabolcsiak kapujába, s ezzel egy csapásra visszahozta a meccsbe csapatunkat. Találata új lendületet adott a társaknak is, ennek köszönhető, hogy a hajrában sikerült az egyenlítő gólt is megszerezni, mi több akár a győzelmet is kicsikarhattuk volna.

  • Jó dolog, ha a kapuba találok, de sajnos nem sokat ér, ha nem nyerünk – fogadta gratulációnkat Barna Viktor. – Próbálok minél hatékonyabb lenni, minél többször odakerülni a kapu elé. Most is tulajdonképpen jókor voltam jó helyen. Nagy Olivér szépen levitt a labdát a jobb oldalon az alapvonalig és remekül átbökte a hosszúra. Nekem már nem volt nehéz dolgom, lendülettől érkeztem, és egyből ellőttem, a kapusnak nem volt esélye a hárításra. Úgy gondolom, mentálisan erősek vagyunk, ezt bizonyítja, hogy kétgólos hátrányból sikerült egyenlítenünk most is. A nyáron nagy átalakuláson mentünk át, most kezdünk igazán összeállni. Bízom benne, hogy mindez most már pontokban is meg fog mutatkozni.

A MOL Magyar Kupa újabb fordulója miatt a hétvégén nem lesz bajnoki forduló az NB III-ban.

About Author