Felnőtt csapat Labdarúgás

Helyzetjelentés …

Már csak két felkészülési mérkőzés vár csapatunkra a jövő hét végi bajnoki rajtig: szerdán a Kőrösladány gárdáját, szombaton a Mezőkövesd II együttesét fogadjuk Tiszafüreden.

Tíz nappal a szezonrajt előtt arról érdeklődtünk vezetőedzőnknél, hogy a hétfőre véglegessé vált keret tagjai hol is tartanak a felkészülésben.

  • Úgy gondolom, a tervezett munkát elvégeztük, azok a játékosok, akik végig dolgozták az elmúlt heteket, fizikálisan jó állapotban vannak – osztotta meg véleményét honlapunkkal Dorcsák Zoltán. – Sajnos azonban a sérülések, betegségek nem kímélték csapatunkat, emiatt akadnak lemaradások … Kalóz Ádám betegsége miatt sajnos a teljes felkészülést kihagyta, így neki időre lesz szüksége, míg utoléri a többieket. Új szerzeményünk, Jakab Róbert a közelmúltban bokasérülést szenvedett, s most kiderült, hogy részlegesen el is szakadtak a szalagjai. Emiatt haza utazott Erdélybe, otthon gyógyul. Fülöp Gergő a vállát, Ladányi Patrik a combját fájlalja, emiatt könnyítést kaptak a napokban. Ugyanakkor örömmel tapasztaltam, hogy jót tett kapusainknak Fülöp Gergő érkezése, szemmel láthatóan “felszívták” magukat, így komoly harc lehet a kezdőbe kerülésért.

Csapatunk szerdán 18 órakor a tiszafüredi műfüves pályán – zárt kapuk mögött – vívja következő felkészülési mérkőzését.

About Author