Felnőtt csapat Labdarúgás

Hektikus mérkőzés volt …

A tegnapi hétközi fordulóban, miközben szurkolóink hosszú idő után visszatérhettek a lelátóra, hazai pályán 4-2-es vereséget szenvedett csapatunk a Békéscsaba II ellen. A mérkőzést követően vezetőedzőnket faggattuk.

  • Most mondhatnám, hogy nem kezdtünk rosszul, de veszélyes támadásainkat nem sikerült eredményesen befejezni, hátul pedig hibáztunk és máris vezetett az ellenfél – kezdte értékelését Dorcsák Zoltán. – Ettől megzavarodtunk, a vendégek pedig azonnal rúgtak rá még egyet. Negyedóra után tértünk magunkhoz, talpra álltunk, s úgy egyenlítettünk a szünetig, hogy akár még a vezetést is átvehettük volna.

A szünet után nyerési esélyünk volt, ehelyett …

  • Bár a második félidő elején a lila-fehéreknek is volt lehetőségük, az igazi ziccert mi hibáztuk el. Ha berúgjuk a tizenegyest, minden bizonnyal más lett volna a találkozó végkifejlete. Miközben mentünk előre a harmadik gólért, hátul elemi hibát vétettünk, melyet meg is büntetettek a csabaiak. Több kecsegtető helyzetet kidolgoztunk a hátralévő időben is, de képtelenek voltunk a kapuba találni. Hektikus meccs volt, ahogy kikaptunk 4-2-re, ugyan így nyerhettünk is volna, sőt akár 6-6-os végeredményt is születhetett volna. Fájó, hogy nyerhető találkozón maradtunk pont nélkül …

Csapatunk a hétvégén Füzesgyarmaton lép pályára.

About Author