Felnőtt csapat Labdarúgás

Hatpontos meccs vár csapatunkra …

A hét végén a tizenhetedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a harmadosztályú bajnokság. Csapatunk vasárnap 13 órakor a DVTK II együttesét fogadja a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

Újabb fejezetéhez érkezik hétvégén a “fakók” elleni sorozatunk. A DVSC II elleni csúnya vereséggel kezdődött, majd a Vasas II otthonában elért idegenbeli győzelemmel folytatódott, most vasárnap pedig a DVTK II elleni hazai összecsapással zárul az őszi “történet”.

Igazi hatpontos meccs vár csapatunkra ezúttal, hiszen amennyiben a kis-Diósgyőr legyőzné együttesünket – erre gondolni sem akarunk -, meg is előzi a táblázaton. Döntetlen esetén megmaradna kétpontos előnyünk a borsodiakkal szemben, ha viszont nyerünk – márpedig ez a szándékunk -, lerázzuk magunkról üldözőnket.

  • Nem lesz egyszerű meccs – vélekedett a hétvégi esélyekről Dorcsák Zoltán vezetőedző. – Az utolsó öt mérkőzés alapján a DVTK II van a legjobb passzban. Négy gőzelem és egy döntetlen a mérlege, s ezzel még a listavezető, veretlen BVSC-t is megelőzi az aktuális formákat tükröző táblázaton. A Vincze Richárd dirigált piros-fehér legénység legutóbb a második helyen tanyázó Putnok ellen 2-2-re végzett. Ami a mi csapatunkat illeti, eltiltottunk nincs, de Vincze Patrik maródi, Csábi Milánra hetekig nem számíthatunk deréksérülés miatt és kérdéses Kalóz Ádám játéka is.

A vasárnapi bajnoki találkozót Takács Ákos vezeti, segítői Szilágyi Zsolt és Varga Levente lesznek.

About Author