Felnőtt csapat Labdarúgás

Hat játékostól elköszöntünk …

Követve az elmúlt évek hagyományát, idén nyáron is csak akkor hozzuk nyilvánosságra kikkel erősít csapatunk, amikor már biztossá vált az átigazolás.

Nos, a kép szép lassan tisztul, ugyanis azt már tudni lehet, hogy kik távoznak Tiszafüredről, s a számukból ítélve pedig körvonalazódik, hány új fiú szerződtetésében gondolkodnak klubunk vezetői.

Amint arról már beszámoltunk, Mészáros Norbert búcsút int csapatunk. Információink szerint a 41 éves középső védő azonban még nem akasztja szögre a focicsukát, hanem Hajdúszoboszlón folytatja pályafutását. Azt, hogy Barna Béla távozik együttesünktől, a szombati felkészülési meccsen szurkolóink saját szemükkel is láthatták, lévén a Karcag egyenlítő gólját éppen ő szerezte. Nem marad Füreden Bódis Norbert sem, akinek szintén a kunsági újonc lehet az új állomáshelye. A Szegedtől kölcsönkapott Illés Richárd visszatért klubjához, s a hírek szerint a következő szezont a Hódmezővásárhelynél töltheti. Bojtos Tamás szintén kölcsönbe érkezett a télen a Grosics Akadémiától, s nem marasztaltuk az új évadra. Távozik második számú kapusunk, Somogyi Pál is, aki a több játék reményében – összesen hat bajnokin lépett pályára – keres magának új csapatot.

A távozó játékosoknak köszönjük az elmúlt évben klubunkért tett szolgálatot, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

About Author