Klub

Hanna Kupa a Benedekben

Hanna Kupa elnevezéssel nyolc csapatos női teremlabdarúgó tornának adott otthona a tiszafüredi Benedek Gábor Sportcsarnok a hétvégén. A résztvevő együtteseket két négyes csoportba sorsolták a szervezők, ahol körmérkőzéses formában döntötték el melyik két csapat jut a legjobb négy közé. A klasszikus teremfoci szabályok szerint az elődöntőben az egyik csoport első helyezettje a másik négyes másodikával küzdött meg a fináléba kerülésért.

A Tiszafüredi VSE lányai természetesen ott voltak az indulók között, s az első meccsen 1-1-es döntetlen után – gólunkat Czinege Dóra szerezte – büntetőkkel 4-3-ra legyőzték az Abádszalók gárdáját. A folytatás már nem alakult ilyen jól: a 3. félidő együttese ellen 1-0-ás vereséget szenvedtek Bóza László tanítványai, majd a továbbjutás szempontjából döntő mérkőzésen a Hernádnémeti ellen 1-1-re végeztek Czinege Dóriék, ám a büntetőkkel (6-5) végül kikaptak.

Az elődöntőben aztán a dévaványai Hívatlanok 6-0-ra kiütötték a Hernádnémetit, míg a füredi 3. félidő 5-3-ra legyőzte a Jászberényt. A bronzmeccset a Jászberény, a finálét a Hívatlanok nyerték.

A torna végeredménye: 1. Hívatlanok (Dévaványa), 2. 3. félidő (Tiszafüred), 3. Jászberény, 4. Hernádnémeti.

About Author